فارسی
English
شرکت آتصا
تامین تجهیزات ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی
برچسب ها
صنعت پتروشیمی -
جهش دوم صنعت پتروشیمی -
افتتاح های صنعت پتروشیمی در سال 99 -
سال 99 -
بی سابقه ترین افزایش تولید پتروشیمی -
قیمت نفت -
نفت خام برنت -
شاخص دبلیو تی آی -
کاهش قیمت نفت -
سرمایه انسانی -
معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت -
کارکنان قراردادی مدت موقت -
تولید داخل -
صنعت نفت -
شرکت ملی نفت ایران -
مسعود تجریشی -
بخش خصوصی -
خودکفایی -
هدایتاله خادمی -
بنزین -
کارت سوخت -
نفت -
کالا -
روسیه -
ایران -
شرکت ملی صنایع پتروشیمی -
شرکت پتروشیمی ارومیه -
علی دفتریان -
شرکت ملی گاز ایران -
خط لوله سوم آذربایجان -
طرح دیسپچینگ و مخابرات -
شرکت مهندسی و توسعه گاز -
درآمد نفتی دولت -
صادرات نفت -
پالایشگاه تبریز -
غلامرضا باقری دیزج -
یورو ۵ -
تصفیه هیدروژنی -
تنگه هرمز -
فیگارو -
پتروشیمی -
ارز -
دلار -
سامانه نیما -
خرید و فروش ارز -
پارلمان اروپا -
برجام -
دونالد ترامپ -
توتال -
پارس جنوبی -
سانچی -
نفتکش -
کشتی -
تی زد او پلاس آر سی , پالایش نفت تبریز -
زمین لرزه , شرکت ملی نفت ایران , سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت -
آزمون , استخدام , وزارت نفت , شرکت ملی نفت ایران -
کاتوزیان , مشاور -
سکوی سلمان , شرکت نفت فلات قاره , -
برجام , صنعت پتروشیمی -
ایران پلاست , افتتاح , نمایشگاه , صنایع پتروشیمی -
بیژن نامدار زنگنه , نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست , صنعت پتروشیمی -
ایران پلاست , پتروشیمی , نمایشگاه -
آذربایجان , متانول , سوکار , socar -
فاز ١٩ , پارس جنوبی -
مجتمع گاز پارس جنوبی , پالایشگاه دوم , فاز 2 و 3 , پالایش گاز , شرکت ملی نفت ایران , SOFREGAZ -
گاز متان , قشم , شرکت ملی صنایع پتروشیمی , پلی پروپلین , بنزین , گاز مایع -
پالایشگاه تبریز , پروژه روغن سازی , -
شرکت پالایش نفت تبریز , جایزه کنستانتین , ICMCI , غلامرضا باقری دیزج -
پارس جنوبی , SPGC , SOFREGAZ , گازهای مشعل -
غلامرضا منوچهری , میدان نفتی آزادگان , پارس جنوبی , میدان گازی پارس جنوبی -
پرتامینا , اندونزی , میدان نفتی منصوری , میدان نفتی آب تیمور -
پارس جنوبی , میدان آزادگان جنوبی , شرکت ملی نفت , نفت خام -
ترکیه , روسیه , سرمایه گذاری غدیر , -
پتروشیمی , تولید -
فرآوردههای نفتی , پالایش -
نفت , شرکت بی پی ، 2018 -
قراردادهای نفتی , پتروشیمی برجام فرصتی برای جذب سرمایه گذاری های جدید در صنعت پتروشیمی
90 بازدید
سه شنبه ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۶
اینروزها که بار دیگر نام « برجام » و اتفاق نظر هم پیمانان خارجی ایران در این راه، آمریکا را یکه و تنها در گوشه میدان سیاست قرارداده است؛ نمیتوان از اهمیت و تاثیر « برنامه جامع اقدام مشترک» در صنعت پتروشیمی ایران هم ساده گذشت.
به گزارش نیپنا،بدون شک صنعت پتروشیمی ایران را باید از پیشتازانی دانست که بهترین بهره را در فضای پسابرجامی داشته اند. هنگامی که صحبت از حضور هیات های خارجی برای مذاکره با تیم های ایران در کشور میشود؛ باید نام صنعت پتروشیمی را هم در صدر آنها نوشت که جذابیت های این صنعت باعث شده تجربه حضور و مشارکت و سرمایه گذاری در این عرصه را از خود و کشورشان دریغ نکنند.
با اجرایی شدن برجام درصنعت پتروشیمی با لیست متنوعی از حضور شرکت های مطرح خارجی مواجه شدیم که در نوبت جلسه برای مذاکره و در مرحله پس از آن امضای تفاهمنامه قرار گرفتند.
نمی توان انکار کرد که شرکت های بین المللی با آگاهی از مزیت های نسبی صنعت پتروشیمی افزون بر مراجعه مستقیم به شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حضور در همایش IPF، حضور در نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت در سمینار های معرفی فرصت های سرمایه گذاری، برپا نمودن سمینار در ایران و معرفی خود ، علا قه مندی خود جهت ارایه تکنولوژی، سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی مورد نیاز طرحها اعلام کردند که حاصل آن ترافیک سرمایه گذاران خارجی شد که در این راه تا مرحله امضای تفاهمنامه و قرارداد هم پیش رفتند.
نام توتال، لینده، باسف، شل، میتسویی، فرکوبه، سوجیتز، هیوسانگ و شل که ابراز تمایل سرمایه گذاری و مشارکت در این صنعت را اعلام کردند، رقابت فشردهای را میان خارجیها به راه انداخت.
دراین میان میتوان به امضای تفاهمنامه با شرکت توتال انجام مطالعات جهت اجرای یک طرح پتروشیمی در ایران با مشارکت سرمایه گذاران ایرانی، امضای تفاهمنامه با شرکت شل در ۱۸ مهرماه ۱۳۹۵ با هدف انجام مطالعات و ارزیابی سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران و استفاده از دانش فنی شل جهت توسعه صنعت پتروشیمی (با اولویت GTL) و همچنین امضای تفاهم با شرکت هیوسانگ(کره جنوبی) با هدف امکانسنجی انجام پروژه مشترک PDH/PP (تبدیل گازمایع و پروپان به پروپیلن و پلی پروپیلن) در ایران اشاره کرد.
همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس قراردادهایی با شرکت های ژاپنی ایتوچو و ماروبنی با هدف تامین مالی کوتاهمدت (یوزانس) به مبلغ ۳۲۰ میلیون یورو (قابل افزایش به ۶۴۰ میلیون یورو در صورت لزوم) امضا کرد.
امضای قراداد با شرکت شرکت ژاپنی میتسویی جهت انجام مطالعات اجرای طرح یوتیلیتی متمرکز پتروشیمی در فاز دوم عسلویه و ارائه تسهیلات فاینانس از بانک JBIC ژاپن، شرکت ژاپنی سوچیتز برای امکان سنجی پروژه مشترک GTPP در ایران و بر اساس نتایج سرمایه گذاری احتمالی، شرکت توتال فرانسه برای انجام مطالعات جهت اجرای یک طرح پتروشیمی در ایران با مشارکت سرمایهگذاران ایرانی، با شرکت فرانسوی_آلمانی ایر لیکویید برای همکاری تکنولوژیکی جهت ایجاد لیسانس مشترک به نام PARS MTP و انجام مهندسی پایه به صورت مشترک برای فرآیند تبدیل متانول به پروپیلن، شرکت لینده آلمان برای بررسی اجرای واحدهای جداسازی هوا در قالب قراردادهای B.O.O یا B.O.T در ایران و همچنین ارائه دانش فنی با اخذ تسهیلات از بانکهای آلمانی، اجرای یک طرح پتروشیمی در ایران با مشارکت سرمایهگذاران ایرانی و شرکت آلمانی BASF برای انجام مطالعات به منظور سرمایهگذاری مشترک با سرمایهگذاران ایرانی جهت اجرای یک مجتمع پتروشیمی بزرگ در ایران با ارائه تسهیلات فاینانس راه پرافتخاری است که طی شده و تداوم آن را برای اعتلای این صنعت اصلی انکارناپذیر است.
اهمیت راه طی شده که مختصری از آن در بالا مورد اشاره قرار گرفت و تداوم و حفظ آن زمانی مشخص میشود که مروری بر سخن تاکیدی اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در آیین گشایش یازدهمین نمایشگاه ایران پلاست داشته باشیم که خاطرنشان کرد صنعت پتروشیمی ایران در اولویت جذب سرمایه خارجی قرار دارد.
ضرورت جذب سرمایه در صنعت پتروشیمی زمانی ملموستر میشود که مروری به آمار و ارقام تولید این صنعت مهم و استراتژیک داشته باشیم. امروز که نام صنعت پتروشیمی را بر زبان میآوریم میتوان با افتخار به اعلام آمار و ارقام امیدوارکننده ظرفیت اسمی تولید محصولات پرداخت که به حدود 62 میلیون تن رسیده و ایران را در این شاخه مهم صنعتی به جایگاه مهمی در منطقه و جهان سوق داده است.
رقابت سخت کشورهای همسایه آن هم در اوضاع و احوال سیاسی این دوره، ضرورت حفظ جایگاه کنونی و ارتقای آن را برای همه دست اندرکاران این عرصه اعم از دولتی و خصوصی خاطرنشان میکند.
راهی که دست یابی به آن سخت نیست و با برجام و فضای ایجاد شده حاصل از آن میتواند این صنعت را به مسیر پیش بینی شده برساند و با رفع برخی موانع سرمایه های فراوانی را روانه کشور کرد.
درباره ما
شرکت آتصا (آلتین تجهیز صنعت آذربایجان) یکی از تامین کنندگان اصلی تجهیزات ابزار دقیق، کنترل فرآیند، اتوماسیون صنعتی، برق صنعتی، مکانیکی، پنوماتیکی و قطعات یدکی ماشین آلات سنگین مورد مصرف در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، عمرانی، صنایع غذایی، صنایع خودروسازی، صنایع فلزی و معدنی و... از معتبرترین تولیدکنندگان آمریکایی ،اروپایی و آسیایی میباشد که از سال 1393 در ایران فعالیت مینماید.
دانلود
برای دریافت فایلهای شرکت کلیک کنید تماس با ما
دفتر مرکزی: تبریز، خیابان 22 بهمن، تقاطع قطران، پلاک 1173، طبقه 3
تلفکس : 3714 3439 - 1327 3439 - 041
واتساپ و تلگرام : 41 80 916 0914
ایمیل : sales@atsa.co.ir
atsa.company@gmail.com
دفتر ترکیه: Istanbul - Maltepe
سعید افتخاری فرwww.atsa.co.irwww.atsa.co.ir - صصص.شفسش.زخ.هق - صصص.صصص.شفسش.زخ.هق